Unohtumaton leirikoulu tai rippileiri Nauvon Majatalo Martassa

Majatalo Martta Nauvon kirkon vieressä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet leirikoulun viettämiseen saaristossa. Nauvossa on kaikki, mitä hyvältä leirikoululta odotetaan. Majoitustilat perinteikkäässä majatalossa ovat lapsille mieleen ja yksilölliset huoneet luovat aidon maalaistalon tunnelman.

Ravintolamme Ailis Kryddor tarjoaa hyvää ja monipuolista kotiruokaa ja Ailin itse paistamat munkit sekä räiskäleet maistuvat kaikille.

Nauvo on keskellä Turun saaristoa, vain tunnin auto- tai bussimatka Turusta. Meillä on luonto ja neljä vuodenaikaa aina läsnä. Syksyn ruska värien runsaudessa on vertaansa vailla ja meillä saaristossa käyvät muuttolinnut keväällä ja syksyllä. Nauvon satamassa on kuhinaa keväästä myöhäiseen syksyyn. Yhteysalus m/s Falkö ajaa Nauvosta Seiliin ja lähisaaristoon ympäri vuoden. Katso tästä m/s Falkön aikataulu!

Nauvon torilta lähtee Victor Westerholmin nimeä kantava luontopolku, joka on 2,8 kilometriä pitkä. Kuvassa oikealla on Westerholminpolun kyltti. Siinä on luontopolun kartta sekä mielenkiintoinen kertomus taitelija Victor Westerholmista ja hänen Nauvolaisista sukujuuristaan.

Tervetuloa viettämään leirikoulua ja rippileiriä Nauvon Majatalo Marttaan!

Varaukset:
Aili Uja, majatalon emäntä.
Puh. +358 40 648 6302
Sähköposti: uja.aili@gmail.com